Olen vuosia lukenut blogeja, innostunut niistä, kadehtinut niiden kirjoittajia, vittuuntunut niistä ja jäänyt joihinkin koukkuun. Äärimmäisen mielenkiintosta on se, kuinka nykyään kuka tahansa vatipää voi alottaa kirjottelun. Näinpä teki myös tämä vatipää. Koska päiväkirjaan raapustelu kynällä on niin kovin kamalan työlästä (ja ehkä koska pieni narsisti sisällä koputtelee olkapäätä; lukekaa mun ajatuksia, ne on niin hiton kiinnostavia!!1)

Tällä sivulla ei tule näkymään kuvia uusista luksuslaukuista tai villeistä bileilloista seduloissa. Ehkä. Eikä myöskään sporttipostailuja näin-tuunaat-maitorahkasi-ohjeista. Ei vaikka nuo mun elämääni kuuluisivatkin. Paitsi ehkä ne luksuslaukut.

Lyhyesti. Blogin kirjoittaja on parikymppinen keskipitusen suomalaisen naisen mittanen, avoliitossa (mitä? minäkö?) elävä nainen. Tyttö?  Vai nainen? Tähän väliin se Britneyn biisi elokuvasta Crossroads. Muistan vieläkin kun Britney kertoi, että elokuvassa itkeminen oli tosi vaikeaa. Täytyi ihan istua alas ja pakottaa itsensä itkemään. Omg.